Ana Sayfa » , , , , , » Real Racing [Mod Money] APK indir

Real Racing [Mod Money] APK indir

Yazar Unknown on 13 Temmuz 2014 Pazar | 05:05

Real Racing 3 v2.4.0 [Mod Money] APK

Açıklama

Real Racing 3 resmi lisanslı parça sürekli genişleyen kadrosu, 22-araba ızgara, ve Ferrari, Porsche, Lamborghini, Mercedes-Benz, Bugatti ve Audi gibi yapımcıları 70 üzerinde titizlikle ayrıntılı otomobil özellikleri. Ayrıca sosyal Skorbordlarınızı, Zaman Denemeler, Hayalet Zorluklar ve yenilikçi Zaman zaman, her yerde, herkes yarış için izin Multiplayer ™ (TSM) teknolojisini kaydırılmış.

GERÇEK ARABALAR
Henüz otomobil Real Racing en büyük kadrosunda Sürücü - Ferrari, Porsche, Lamborghini, Mercedes-Benz, Bugatti ve Audi gibi bizim yeni üreticileri kaçırmayın. 70 üzerinde yoğun detaylar araç tekerleği alın ve otantik 22-araba yarışı ızgara üzerinde becerilerini test - herhangi bir el üzerinde en destansı yarış deneyimi.

GERÇEK PARKURLAR
Son gelenler Circuit de Catalunya ve Dubai Autodrome, artı Mazda Raceway Laguna Seca, Circuit de Spa-Francorchamps, Silverstone, Hockenheimring, ve daha birçok dahil dünya çapında üst yerle birden yapılandırmaları 12 gerçek parça tam bir sanatçısını lastik yakmak .

GERÇEK KİŞİLER
Onlar çevrimdışı olsanız bile - daha önce gördüğünüz hiçbir şey gibi, yenilikçi Zaman Multiplayer ™ istediğiniz zaman, herkes yarış sağlar kaydırılmış! Her kariyer etkinliği arkadaşlarınızla tamamen interaktif, AI-kontrollü zaman kaymıştır sürümleri yanı sıra, dünyanın her yerinden diğer oyuncularla doludur. Real Racing 3 şimdi de size iyi öğrenmek veya Arkadaş ile bir rekabet başlamak için izin, Time Trial Hayalet Zorluklar sahiptir.

Daha fazla seçenek
Kupası yarışları, Eliminasyonların, Dayanıklılık zorluklar ve Yarışları Drag dahil olmak üzere 1500 den fazla etkinlik, yarışın. Aracınızın performansını en üst düzeye çıkarmak için yükseltmeleri çeşitli bir dizi seçin. Kişisel tercihinize HUD ve ince ayar kontrolleri çimdik, kamera açıları çeşitli eylem görüntüleyebilirsiniz.

PREMIER yarış deneyimi
Olağanüstü Mint ™ 3 Engine, Gerçek Yarış araba hasar, tam işleyen bir dikiz aynası ve gerçekten HD yarış için dinamik yansımalar ayrıntılı 3 özellikleri tarafından desteklenmektedir. Şimdiye kadar en gelişmiş çapraz-platform sosyal ve rekabetçi yarış topluluğu ile zengin, sonraki nesil oyun keyfini çıkarın. Real Racing 3 tüm sunar ve her güncelleme ile sınırları zorluyor.

Her yerde, herkes için kesin yarış deneyimine hoş geldiniz.

Bu sürümde neler var: (Güncelleme: 7 Temmuz 2014)
Ferrari F40 - şahsen Enzo Ferrari tarafından onaylanan son araba.
Ferrari F50 - Ferrari'nin motor sporları teknoloji Taking ve muhteşem bir süper arabanın içine bina.
Klasik Ferrari Showdown Serisi - çevik F40 saltanatı yüce veya F50 kokusundan edecek miyim?
Daha Altın - tesviye için Altın ödemeler artırıldı!
Kavrama Fiends Serisi - olağanüstü kavrama ile araba özelliğine yeni bir Bonus Seri.
Gerekli Android O / S: 4.0 +



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Android APK Oyun indir Android Hileleri Gezginler - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..