BusyBox Pro Android APK

Yazar Unknown on 29 Haziran 2014 Pazar | 14:57

BusyBox Pro v14 APK

Açıklama

2.2 milyon yükler! Handster'in aracılığıyla Android için en iyi Programı'nı ödülü kazanan. Bu, (sizin telefonunuzda desteklenen varsa) size Busybox kaldırmak sağlayacak piyasada SADECE Yükleyici, sadece açık kaynaklı yükleyici ve reklam ücretsiz sadece yükleyici!

A, herhangi bir köklü telefon için olmalıdır! Neredeyse HER köklü uygulamalar köklü bir telefonunuz varsa o zaman busybox gerekir, onların büyü yapmak için Busybox gerekiyor.

Pro sürümü hiçbir reklam ya da nag ekranlarını, kaldırma özelliği, özel ayar özelliği, istediğiniz uygulamalarını seçmek el becerisi, başlangıç ​​uygulamalarını eksik güvenlik kontrolü ve daha iyi bir genel destek içerir.Pro sürümü ücretsiz sürümü irade daha sık güncellemeleri alırsınız.

Bu yükleyici bir meg olan diğer montajcılar aksine doğru 700KB çevresinde bulunan küçük Busybox ikililer vardır. Ayrıca, bu yükleyici diğer montajcılar yapmak gibi ekstra bir şey indirmek ve böylece çok daha hızlı çalıştığını size gerektirmez.

Ben BusyBox yazmadım unutmayın! Ben Android için bu yükleyici, çapraz derlenmiş BusyBox yazdı. Burada daha fazla bilgi veya için ilgili menü seçeneği bakınız: www.BusyBox.net

BusyBox çok büyük (ama daha yetenekli) GNU Çekirdek Utilities gibi, birçok standart UNIX araçları sağlayan bir yazılım uygulamasıdır. BusyBox gömülü cihazlar ile kullanım için idealdir Linux çekirdeği ile kullanım için küçük bir yürütülebilir olarak tasarlanmıştır. Bu kendini lakaplı "Gömülü Linux İsviçre Çakısı" olmuştur.

Sizin telefonunuzda yer alır ve her yeni sürümü hala sürece, eski özellikleri içerir çünkü bu sürüm 1.20.0, 1.19.4, 1.19.3, 1.19.2, 1.18.5 ve daha fazla olması gerek içerir onları içeri derlemek unuttum

Her zaman BusyBox son sürümünü almak istiyorsanız bu yüklü bırakın!

Bu sürümde neler var: (Güncelleme: 28 Haziran 2014)
Android L eklenmiş ek Desteği!
Geliştirilmiş uygulama hızı.
özel bir konuma ve yüklemek için Busybox seçiminde müşteri versiyonu ile bazı hatalar düzeltildi.
Gerekli Android O / S: 1.6 + KÖK

ApkOyun.Net indir

Android Apk Uygulamaları için ApkOyun.Net Sitemize Bakınız.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Android APK Oyun indir Android Hileleri Gezginler - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..